Laaja kasviproteiiniruokasarja pohjoismaiseen makuun

12 erilaista tuotetta käsittävä kasviproteiiniruokasarja keveämpään ja terveellisempään ruokailuun ilman lihaa. Markkinoiden herkullisimmat vegetuotteet.

Steam Smoked - aito savunmaku ja mehevämpi koostumus

Nokivapaa höyrysavustusmenetelmä ensimmäisenä Suomessa sekä aito savustuspuru takaavat tuotteillemme mehevyyden ja maun, jota ei keinotekoisesti voi jäljitellä. Todellisen herkuttelijan valinta.

Uusi Premium-kokolihavalikoima

Uudistunut kokolihavalikoima tuo laatua suomalaiseen ruokapöytään. Puhtaat raaka-aineet, maukkaat reseptit ja huippuunsaviety uusi savustusmenetelmä takaavat luonnollisen ja aidon maun.

Uudistetut pakkaukset kruunaavat laadun

Tunnistat Huhtahyvien tuotteet erottuvalla pakkausdesignilla ja mieleenpainuvilla uusilla etunimillä. Raikkaat tuotepakkauksemme huomaat kaupan hyllyltä varmasti.

Sertifioitua laatua.

Kansainvälinen ISO FSSC22000-standardi

Toimintamme on sertifioitu kansainvälisellä ISO FSSC22000-standardilla. Voimme ylpeänä allekirjoittaa oman brändilupauksemme: Laatu kruunaa kaiken. Sen takana seisomme ja sen eteen teemme töitä joka päivä.

Puhdasta ruokaa


Standardi on puhtaan ruoan sinetti. Se on vahvistus ajatuksillemme ja tavoitteillemme. Kun valitset Huhtahyvät-tuotteen, tiedät, että se sisältää laadukasta, puhdasta ja aidosti maistuvaa ruokaa. Luonnollisen hyvää ja laadulla kruunattua.

Herkulliset tuotteemme

Osa arkeamme joka päivä.

Tuotteet