Nokivapaasti savustetut tuotteet

Ensimmäisenä (ja ainoana) Suomessa Huhtahyvät käyttää luonnonmukaista nokivapaata höyrysavustusmenetelmää, joka antaa lihoihin mehevän ja täyteläisen maun. Täysin ilman PAH-yhdisteitä ovat syntyneet mm. Ylermi, Kalervo, Roope ja Santeri. Myös muut nokivapaat tuotteet tunnistat nyt nimeltä.

Katso tv-mainos!

Kasvissyöjille herkulliset uutuustuotteet.

Huhtahyvät on tuonut markkinoille nyt myös kasvissyöjille todella maukkaan tuoteperheen. Esim. Wilhelmiina kasviproteiiniwieninleike, Pauliina kasviproteiinipyörykät ja Niilo kasviproteiininuketit vievät ihan kielen mennessään. Wilhelmiinan ja muut Huhtahyvien maukkaat kasviproteiiniruoat löydät nyt kaupoista, ihan nimeltä! Maista ja ihastu.

Katso tv-mainos!

Uusi tuotevalikoima

Huhtahyvät tuo markkinoille uusia tuotteita koko ajan. Valikoimistamme löydät perinteiset kinkut ja leikkeleet, raikkaat salaatit, mehevät meetvurstit sekä uutuutena maittavat kasviproteiinituotteet. Luonnollisen hyvää kaikki, Huhtahyvien tyyliin.

Kasviproteiini - mehevä vaihtoehto

Huhtahyvät toi markkinoille mehevät ja herkulliset kasviproteiinituotteet. Tuoteperhe on suunniteltu kuluttajille, jotka haluavat syödä kevyesti ja terveellisesti ilman lihaa. Kasvisruoallakin voi herkutella, kokeile vaikka. Maista ja ihastu. Perheeseen kuuluu monta raikasta makua, joita kannattaa kokeilla.

Kasviproteiinituotteet

Steam Smoked – täysin nokivapaa

Huhtahyvät on panostanut täysin uuteen Steam Smoked -höyrysavustusmenetelmään ensimmäisenä Suomessa. Tuotteet ovat täysin nokivapaita, eivätkä sisällä haitallisia PAH-yhdisteitä. Luonnollisuus ei ole pois mausta, päinvastoin, tuotteet ovat maukkaampia ja mehevämpiä kuin tavallisilla menetelmillä savustetut.

Kinkut ja lihahyytelöt