LIHAMESTARIN HYVÄKSYMÄ

Lihamestarin Hyväksymä -tunnus on merkki siitä, kun asiat tehdään pikkuisen paremmin. Tuotteet ovat erityisen mureita ja maistuvia, valmistettu perinteiseen tapaan ilman ylimääräisiä lisäaineita, pitkään kypsyttämällä matalassa lämmössä. Maista!

Tutustu

Kokolihaleikkeleet ja -palat

Yli 30 vuotta Huhtahyvät on valmistanut kokolihatuotteita. Tuotteiden maku ja laatu ovat olleet kuluttajan mieleen. Juhlavuoden kunniaksi uudistimme leikkeleidemme ja palojen pakkaukset. Tuotteemme ovat täysin nokivapaita, eivätkä sisällä haitallisia PAH-yhdisteitä. Luonnollisuus ei ole mausta pois, päinvastoin, tuotteet ovat maukkaampia ja mehevämpiä kuin tavallisilla menetelmillä savustetut.

Tutustu

Meetvurstit

Maittavat meetvurstit ja kylmäsavut nyt uudistuneella 30-vuotisulkoasulla. Valmistamme meetvurstimme vain korkealaatuisimmista raaka-aineista vaivaa ja aikaa säästämättä. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi emme kiirehdi – valmistamme maistuvat meetvurstit rauhallisesti odottaen. Huhtahyvät meetvurstit ja kylmäsavutuotteet maistuvat niin arkena kuin juhlassakin.

Tutustu

Vaaleat leikkeleet

Oliivileike ja Purjoleike nyt 30-vuotisulkoasulla. Vaaleat leikkeleet on valmistettu samalla lempeällä ammattitaidolla kuin kaikki muutkin Huhtahyvät-tuotteet. Leikkeleille on annettu yksilöllinen maku lisäämällä niihin pikantteja valmistusaineita, ja tulos on herkullinen ja maistuva leike. Luonnollisen hyvää tämäkin.

Tutustu

Gourmet-salaatit

Olemme suunnitelleet Gourmet-salaattisarjan todellisille herkuttelijoille. Emme pihistele korkealaatuisissa raaka-aineissa – päinvastoin. Jokaisen salaatin maku on saatu aikaan vain parhaiden raaka-aineiden ja huolellisesti valmistettujen reseptien yhteisvaikutuksella. Mitäpä sitä enemmän kertomaan, maista itse.

Tutustu
Uutuus

Kasviproteiinituotteet

Huhtahyvät toi markkinoille 12 erilaista tuotetta käsittävän kasviproteiiniruokasarjan keveämpään ja terveellisempään ruokailuun ilman lihaa. Markkinoiden herkullisimmat vegetuotteet kaupoissa.

Tutustu